CALL: +31 (0)6 53874760

Over Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition is een wereldwijd voedingsbedrijf, welke tot doel heeft de wereld gezonder en gelukkiger te maken. Het bedrijf is sinds 1980 op een missie voor voeding: Het veranderen van het leven van mensen met geweldige voedingsproducten en -programma’s.

Samen met de onafhankelijke distributeurs van Herbalife Nutrition, willen ze oplossingen bieden voor de wereldwijde problemen van slechte voeding en obesitas, een vergrijzende bevolking en de torenhoge kosten voor de openbare gezondheidszorg, terwijl ze de economische groei van ondernemers van alle leeftijden ondersteunen.

Herbalife Nutrition biedt hoogwaardige, door wetenschap ondersteunde producten (waarvan de meeste worden geproduceerd in door bedrijven beheerde faciliteiten), een-op-een coaching met een onafhankelijke Herbalife Nutrition-distributeur en een ondersteunende gemeenschapsbenadering, welke klanten inspireert om een ​​gezondere, actievere levensstijl te omarmen. De gerichte producten op het gebied van voeding, gewichtsbeheersing, energie en fitness en persoonlijke verzorging van Herbalife Nutrition zijn uitsluitend beschikbaar via toegewijde Herbalife Nutrition-distributeurs in meer dan 90 landen.

Als wereldwijde leverancier van kruidensupplementen gebruikt Herbalife Nutrition meer dan 150 botanische ingrediënten, waaronder sojabonen, thee en aloë. Het bedrijf heeft een robuust, op wetenschap gebaseerd productontwikkelingsproces geleid door een team van meer dan 300 wetenschappers, 36 van hen Ph.D.’s, om de kwaliteit van de producten te verzekeren. Het bedrijf heeft de afgelopen zes jaar meer dan $ 300 miljoen geïnvesteerd in zijn productiefaciliteiten en maakt nu ongeveer 65 procent van al zijn voedingsproducten in eigen beheer.

Via haar inspanningen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, ondersteunt Herbalife Nutrition de Herbalife Nutrition Foundation (HNF) en haar CasaHerbalife Nutrition-programma’s om goede voeding voor kinderen in nood te leveren. Herbalife Nutrition is er ook trots op, om meer dan 190 atleten, teams en evenementen van wereldklasse over de hele wereld te sponsoren, waaronder Cristiano Ronaldo, LA Galaxy F.C. en talloze Olympische teams.

Herbalife Nutrition heeft ongeveer 8.300 werknemers over de hele wereld en haar aandelen worden verhandeld op de New York Stock Exchange (NYSE: HLF) met een netto-omzet van ongeveer $ 4,4 miljard in 2017. Ga voor meer informatie naar Herbalife.nl of IAmHerbalife.com.

Herbalife Nutrition moedigt beleggers ook aan om haar website over investeerdersrelaties te bezoeken op ir.Herbalife.com, waar financiële en andere informatie wordt bijgewerkt en nieuwe informatie wordt gepubliceerd.